AVG toestemmingsformulier

Inmiddels zenden we al enige tijd de kerkdiensten uit via Youtube en staan de eerste ‘bijzondere’ diensten ingepland. Tevens gaat de kindernevendienst en tienerdienst weer van start, waardoor het zo kan zijn dat u of uw kinderen op het podium of in het voorbij gaan in beeld verschijnen tijdens het uitzenden van de beelden.

In verband met de wetgeving verzoeken wij u hiertoe onderstaand formulier in te vullen en getekend af te geven, in de kerk (koster of witte brievenbus), bij de scriba (Werkina 16) of per e-mail toe te zenden via scriba@maranatha-werkendam.nl
Het formulier mag ook persoonlijk bij mij (Arnold Visser) worden afgegeven (Biezengors 15) of via e-mail worden verzonden naar arnold.visser@hotmail.com

Met dit formulier geeft u toestemming voor het (incidenteel) in beeld komen tijdens de uitzending via Youtube.

Indien u niet akkoord gaat verzoeken wij u uw kinderen bij u in de bank te laten zitten totdat zij naar de kindernevendienst of tienerdienst kunnen.

Als u het formulier invult ten behoeve van uw gezin, vermeld u dit dan ook op het formulier. Graag alle voornamen van het gezin dan te noteren.

Voor uw medewerking heet ik bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Arnold Visser
Coƶrdinator AVG

Klik hier voor het downloaden van het AVG toestemmingsformulier

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.