Aanmelden kinderdienst 15 november 2020 17:00 uur

Volgende week zondag 15 november is er een dienst speciaal voor de kinderen in de basisschoolleeftijd, dus van 4 – 12 jaar. Kleuterdienst, kindernevendienst en club konden niet doorgaan afgelopen tijd en we willen ook de kinderen blijven bereiken met de boodschap van het evangelie. De dienst is in de namiddag, om 17.00 uur. De avonddienst schuift dus als het ware een uurtje op. Het thema is Vriendschap: We horen van de vier mannen die hun zieke vriend bij Jezus brengen. We gaan naar mooie liedjes luisteren, en mooie liedjes zingen (kinderen mogen zingen). Alle kinderen zijn van harte welkom!

Opgeven kan via onderstaande link. Aanmelden kan tot vrijdag 13 november 23.00 uur. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent om zich via het internet te registreren is er een mogelijkheid om te bellen naar Leen Rijkers, dagelijks tussen 18.30 uur en 19.30 uur via het nummer 0183-502192.

Per gezin mag één ouder meekomen, indien dat  gewenst is; bijvoorbeeld omdat je kind het anders te spannend vindt en niet wil komen. Graag de kinderen bij de kerk brengen vanaf 16.50 uur. Ophalen om 18.00 uur. De dienst wordt voorbereid door de Jeugddienstcommissie en (een deel van de leiding van) de kindernevendienst. Ds. Vis zal voorgaan. Thuis kunt de dienst volgen via Youtube, kerkdienstgemist.nl en de kerktelefoon. We hopen op een fijne dienst met en voor de kinderen! Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Namens
de voorbereidingscommissie, ds. Vis

Klik hier om je aan te melden voor de kinderdienst van 15 november

This entry was posted in Activiteiten, Nieuws. Bookmark the permalink.