Opstarten Oppas, Kindernevendienst, Tiener- en Kleuterdienst

Het is fijn dat met ingang van zondag 6 september de oppasdienst, tiener- en kindernevendienst (groep 1 t/m 8) weer kunnen beginnen. De kleuterdienst start per 13 september. Ook dan is er uiteraard kindernevendienst voor de groepen 4 t/m 8. Kinderen van groep 3 nemen dan afscheid in de kleuterdienst dus mogen nog een keer beneden blijven. Daarover later meer via de kleuterdienstleiding.

Tienernevendienst; We starten weer.
Hoi tieners. We hebben jullie gemist de afgelopen maanden. Maar we mogen volgende week weer starten. Even een praktisch punt. Jullie moeten je van te voren even aanmelden. Op de site van de Maranathakerk zie je staan: Aanmelden ochtenddienst 6 september 2020. Misschien nog een idee om je ouders te vragen of je ze ook aan mag melden? ☺

We zien naar jullie uit. Jullie zijn belangrijk!!

Het heeft even geduurd in verband met de corona ontwikkelingen en de vakantietijd, maar het gaat weer beginnen!

Graag in verband met de corona maatregelen het volgende in acht nemen:
· De oppaskinderen en de kleuters voor de kleuterdienst worden door de ouders via de ingang aan de achterzijde (bij de parkeerplaats) naar de verschillende ruimtes gebracht.
· De kinderen die naar de kindernevendienst gaan zitten zoals gewoonlijk boven in de kerkzaal. Om passeerbewegingen te voorkomen worden ouders met deze kinderen door de aanwijsouderlingen in de zijbanken geplaatst. De dominee zal verder zoals gebruikelijk aangeven wanneer de kinderen naar voren kunnen komen.
· U wordt wel gevraagd om u wekelijk via de website Eventbrite te registreren, ieder gezinslid apart aanmelden en bij de kinderen extra vermelden: oppas-, kleuter- of kindernevendienst (KND) of tienerdienst (TND).

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.