Meepraten over de toekomst van de kerk ? Vul dan de vragenlijst in op www.protestantsekerk.nl/kerk2025

Geachte redacteur,

De twee miljoen gemeenteleden van de Protestantse Kerk in Nederland worden uitgenodigd om via het invullen van een vragenlijst mee te praten over de toekomst van ‚Äėhun‚Äô kerk. Het onderzoek wil mensen laten meedenken over de vragen: Hoe gaan we op weg naar de kerk van de toekomst? Welke uitdagingen komen er op de Protestantse Kerk af?

Ziet u kans om de volgende oproep zo snel mogelijk in het kerkblad of op de website van uw gemeente te plaatsen? U kunt meegestuurde afbeelding gebruiken als banner op de site of als afbeelding in het kerkblad.

DENK MEE OVER DE TOEKOMST VAN DE KERK

Meedenken over de toekomst van de Protestantse Kerk? Dat kan! Vul de vragenlijst in op: www.protestantsekerk.nl/kerk2025. Hoe ziet de kerk er in 2025 uit? Welke uitdagingen komen er op de Protestantse Kerk af? Een vragenlijst voor gemeenteleden, ambtsdragers, kerkelijk werkers en predikanten. De vragenlijst is in te vullen tot en met 31 maart 2015.

DAG VAN DE COMMUNICATIE

Daarnaast wil ik u nog wijzen op de dag van de communicatie (11 april 2015) die door de dienstenorganisatie georganiseerd wordt. Een dag waarop u workshops kunt volgen die u helpen bij uw functie als redacteur. Zie www.protestantsekerk.nl/dvdc. Van harte welkom.

Alvast bedankt,

Marloes  Nouwens-Keller Woordvoerder/ persvoorlichter Dienstenorganisatie Protestantse Kerk Postbus 8504, 3503 RM Utrecht Servicedesk: +31 30 880 1880 www.protestantsekerk.nl

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.