Bericht van de Herdertjestochtcommissie

De afgelopen jaren hebben we met de commissie vanuit de PKN gemeenten van Werkendam op verschillende manieren Kerst gevierd.

In 2017 organiseerden we voor het eerst een herdertjestocht; in 2018 hielden we een kerstvossenjacht en in 2019 weer een herdertjestocht. Toen kwam corona…en op 24 december 2020 hebben we daarom een kerstviering voor kinderen met aansluitend een kerstavondviering voor volwassenen online vanuit de Biesboschkerk gehouden. In 2021 kon de kerstspeurtocht jammer genoeg niet doorgaan.

Nu er dit jaar wel weer een kerstnachtdienst georganiseerd wordt, willen wij hierbij aansluiten met de herdertjestochtcommissie, door op zaterdagmiddag 24 december een kerstverhaal in schimmenspel te laten zien. Kerst is het feest van het licht in het donker, dus een schimmenspel past daar volgens ons heel goed bij!

Zit je op de club of niet… ben je ouders, grootouders of niet… zing je graag of juist niet of ben je gewoon nieuwgierig misschien… hartelijk welkom allemaal, dit kerstfeest vanmiddag is voor iedereen!

Wanneer: zaterdag 24 december 2022

Waar     : Maranathakerk , Gedempte Haven 1, Werkendam

Tijd       : inloop vanaf 15.30; we beginnen om 15.45

Kosten  : geen; een vrijwillige bijdrage aan de uitgang voor het goede doel
stellen wij zeer op prijs. Het goede doel: stichtingbabyspullen.nl

geeft babystartpakketten aan (aanstaande) ouders in financi√ęle nood, omdat ‚Äėelk kind recht heeft op een goede start‚Äô.

We hopen elkaar de 24e te ontmoeten!

De herdertjestochtcommissie: Dikkie, Joska, Saskia en Wil

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.