Aanmelden ochtenddienst 20 september 2020

Aanmelden ochtenddienst 20 september

Ook aankomende week is het mogelijk om u aan te melden voor de ochtenddienst. Met de mogelijkheid om 135 personen een plaats te bieden is er ruim voldoende plaats in de kerk om aan te melden. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent om zich via het internet te registreren is er een mogelijkheid om te bellen naar Leen Rijkers, dagelijks tussen 18.30 uur en 19.30 uur via het nummer 0183-502192. Aanmelden kan tot vrijdag 18-9-2020 23.00 uur.

Na het aanmelden ontvangt u een bevestiging per mail, welke niet geprint hoeft te worden. We willen u verzoeken om niet later dan 9.50 uur aanwezig te zijn in de kerk. Bij binnenkomst in de kerk zullen de gebruikelijke corona controle vragen worden gesteld. Wij verzoeken u als u hoest, koorts hebt of bij andere corona symptomen (reuk en smaak verlies) niet te komen.

Let op: u wordt wel gevraagd op de website Eventbrite te registreren als gezin en bij de kinderen achter de voornaam te vermelden “oppas”, kleuterdienst (“KD”), kindernevendienst (“KND”) of tienernevendienst (“TND”).

Klik hier om u aan te melden voor de ochtenddienst van 20 september

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.