Aanmelden ochtenddienst 15 augustus 2021

Voor de ochtenddienst is er de mogelijkheid om u aan te melden via onderstaande link. U zich ook aanmelden door deze keer te bellen met Jan van Drunen, dagelijks tussen 18.30 uur en 19.30 uur via het nummer 0183-502458. Aanmelden kan tot vrijdag 23.00 uur.

Tijdens de ochtenddienst is er ook weer kindernevendienst voor de groepen 1 t/m 8. Hierbij nog een aantal praktische zaken:
– De kinderen die naar de kindernevendienst gaan zitten zoals gewoonlijk in de kerkzaal. Gezinnen zullen een plaats in de zijbanken krijgen bij binnenkomst en mogen op aangeven van de dominee naar voren komen bij het kindermoment.
– Bij het aanmelden voor de dienst achter de voornaam van uw kind te vermelden of uw kind aanwezig zal zijn bij de KND’ (kindernevendienst).

We willen u verzoeken om bij de ochtenddienst niet later dan 9.50 uur aanwezig te zijn in de kerk. Bij binnenkomst in de kerk zullen de gebruikelijke corona controle vragen worden gesteld. Wij verzoeken u als u hoest, koorts hebt of bij andere corona symptomen (reuk en smaak verlies) niet te komen.

Klik hier om u aan te melden voor de ochtenddienst van 15 augustus

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.