Aanmelden ochtenddienst 12 september 2021

Op 20 september heeft de PKN vergadert en een advies gegeven naar de kerken. Hierop aansluitend zal het moderamen op 27 september een verder overleg hebben voor de diensten vanaf 10 oktober. Mede daarom willen we u vragen voor de ochtenddienst van 3 oktober aan te melden. Wat betreft de avonddienst is aanmelden niet meer nodig.

Voor de ochtenddienst is er de mogelijkheid om u aan te melden via onderstaande link. U zich ook aanmelden door te bellen met Leen Rijkers, dagelijks tussen 18.30 uur en 19.30 uur via het nummer 0183-502192. Aanmelden kan tot vrijdag 23.00 uur.

Nu het jeugdwerk op zondag weer gestart is, hierbij enkele praktische zaken:
– De kinderen voor de oppas en de kleuterdienst kunnen via de gebruikelijke ingang van de kerk (Merwestraat) bij de oppas of kleuterlokaal gebracht worden door 1 van de ouders. Bij het ophalen na de dienst kunnen de kinderen opgehaald worden en via de achterzijde de kerk verlaten.
– De kinderen die naar de kindernevendienst gaan zitten zoals gewoonlijk in de kerkzaal. Gezinnen zullen een plaats in de zijbanken krijgen bij binnenkomst. De kinderen mogen op aangeven van de dominee naar voren komen bij het kindermoment.
– Bij het aanmelden willen we vragen achter de voornaam van uw kind te vermelden of uw kind aanwezig zal zijn bij de ‘oppas’, kleuterdienst ‘KD’, kindernevendienst ‘KND’ of tienerdienst ‘TND’.

We willen u verzoeken om bij de ochtenddienst niet later dan 9.50 uur aanwezig te zijn in de kerk. Bij binnenkomst in de kerk zullen de gebruikelijke corona controle vragen worden gesteld. Wij verzoeken u als u hoest, koorts hebt of bij andere corona symptomen (reuk en smaak verlies) niet te komen.

Klik hier om u aan te melden voor de ochtenddienst van 12 september

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.