Aanmelden ochtenddienst 12 juli 2020

Praktische informatie

Om binnen de begrensde aantallen van personen te blijven willen we u vragen om voorlopig uzelf te registreren voor het bijwonen van een ochtenddienst (vooralsnog geen avonddiensten). We vragen u om per persoon te registreren voor een ticket, zodat we per persoon inzichtelijk hebben wie er tijdens de dienst komen. Dit kan vanaf nu voor meer personen tegelijk. Wanneer u met 2 personen of meer komt, dient u van alle personen de naam te registreren.

Verzoek is om uiterlijk 9.50 uur in de kerk aanwezig te zijn. Bij de ingang van de kerk zult u te woord worden gestaan en volgt er nog een kort gesprek over uw gezondheid in verband met de vraag of toegang mogelijk is. U zult dan ook instructies krijgen m.b.t. het betreden van de kerk. We zijn dankbaar dat we de mogelijkheid hebben om elkaar, zij het met een beperkt aantal leden, te ontmoeten, maar willen ook voorzichtig zijn.

De zitplaatsen zijn 1,5 meter van elkaar verwijderd, u kunt vooralsnog niet naast elkaar zitten indien u niet uit een huishouden komt. Wij vragen u de aanwijzingen van de koster en kerkenraadsleden op te volgen, zodat alles in goede orde kan verlopen.

Om met meer mensen aanwezig te kunnen zijn, zien we vooralsnog af van zingen. Als wetenschappelijk onderzoek daar weer ruimte voor geeft, zullen we dat weer gaan doen.

Indien u in de bekende risicogroep valt, u 70 jaar of ouder bent en/of last hebt van risico verhogende lichamelijke klachten vragen wij u voorzichtig om te gaan met een bezoek aan een kerkdienst.

De diensten worden uitgezonden via kerkdienstgemist.nl en wellicht via andere kanalen, waarbij het ook mogelijk is dat u in beeld bent. Met het bezoeken van de dienst gaat u akkoord met de mogelijkheid dat u via de livestream in beeld bent.

Klik hier om u aan te melden / te reserveren voor de dienst van 12 juli 2020

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.