Aanmelden ochtenddienst 11 juli 2021

Het is fijn te kunnen meedelen dat in de ochtenddienst vanaf 11 juli ook de kindernevendienst (groep 1 t/m 8) weer kunnen beginnen. Hierbij nog een aantal praktische zaken:
* De kinderen die naar de kindernevendienst gaan zitten zoals gewoonlijk in de kerkzaal. Gezinnen zullen een plaats in de zijbanken krijgen bij binnenkomst en mogen op aangeven van de dominee naar voren komen bij het kindermoment.
* Bij het aanmelden voor de dienst achter de voornaam van uw kind te vermelden of uw kind aanwezig zal zijn bij de ‘KND’ (kindernevendienst).

Net als vorige week is er voldoende plaats (100+) beschikbaar om te reserveren voor de ochtenddienst. Wanneer u niet in de mogelijkheid bent om zich via het internet te registreren is er een mogelijkheid om te bellen naar Leen Rijkers, dagelijks tussen 18.30 uur en 19.30 uur via het nummer 0183-502192. Aanmelden kan tot vrijdag 23.00 uur.

We willen u verzoeken om niet later dan 9.50 uur aanwezig te zijn in de kerk. Bij binnenkomst in de kerk zullen de gebruikelijke corona controle vragen worden gesteld. Wij verzoeken u als u hoest, koorts hebt of bij andere corona symptomen (reuk en smaak verlies) niet te komen.

Klik hier om u aan te melden voor de ochtenddienst van 11 juli

Bericht van de kosters
Beste gemeenteleden,

Omdat het aantal bezoekers voor de eredienst is uitgebreid naar 100 zijn een aantal veranderingen doorgevoerd bij binnenkomst van de erediensten.

Na binnenkomst in de kerk, met inachtneming van de 1,5 meter afstand en na ontsmetten van uw handen, kunt u direct de trap oplopen naar de kerkzaal naar de kant waar u normaal gesproken zit. Daar zal de lijst van aanwezigen worden ingevuld door de dienstdoende begroetingsdiaken.

Op aanwijzing van de diaken kunt u de kerkzaal betreden en zal de betreffende aanwijsouderling bij de bank staan waar u plaats kunt nemen op de plaatsen die met groen zijn gereserveerd. Er zijn ook een aantal plekken met blauw gemarkeerd, deze zijn speciaal voor slechthorenden (ringleiding). Ook zijn er oranje plekken in de zijbanken aanwezig voor gezinnen vanaf 3 personen.

Op deze manier kan de koster zijn tijd anders benutten voor aanvang van de dienst. Ongeveer 10 minuten voor aanvang neemt de koster de taken over van de begroeting- en aanwijsouderlingen. Die zullen zich dan naar de kerkenraadskamer begeven.

Bij bijzondere diensten zoals doop- en jeugddiensten worden plaatsen gereserveerd met een witte kleur op nummer.

Met vriendelijke groet, de kosters

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.