Aanmelden avonddienst 18 juli 2021

De avonddienst op 18 juli is een kinderdienst welke om 17.00 uur i.p.v. 18.00 uur zal plaatsvinden en waar naast de kinderen ook ouderen welkom zijn. Aanmelden kan ook door te bellen met Leen Rijkers, dagelijks tussen 18.30 uur en 19.30 uur via het nummer 0183-502192. Aanmelden kan tot vrijdag 23.00 uur.

Door de kerkenraad is ingestemd met wederom uitbreiding van de mogelijkheden rondom de Erediensten. Het aantal bezoekers van beide Erediensten wordt vrijgegeven, dat wil zeggen dat er ongeveer 135/150 bezoekers aanwezig kunnen zijn met inachtneming van de 1,5 meter afstand. Er wordt ook weer gebruik gemaakt van de gaanderij.

Klik hier om u aan te melden voor de avonddienst van 18 juli

Bericht van de kosters

Beste gemeenteleden,

Omdat het aantal bezoekers voor de eredienst is uitgebreid naar 100+ zijn een aantal veranderingen doorgevoerd bij binnenkomst van de erediensten.

Na binnenkomst in de kerk, met inachtneming van de 1,5 meter afstand en na ontsmetten van uw handen, kunt u direct de trap oplopen naar de kerkzaal naar de kant waar u normaal gesproken zit. Daar zal de lijst van aanwezigen worden ingevuld door de dienstdoende begroetingsdiaken.

Op aanwijzing van de diaken kunt u de kerkzaal betreden en zal de betreffende aanwijsouderling bij de bank staan waar u plaats kunt nemen op de plaatsen die met groen zijn gereserveerd. Er zijn ook een aantal plekken met blauw gemarkeerd, deze zijn speciaal voor slechthorenden (ringleiding). Ook zijn er oranje plekken in de zijbanken aanwezig voor gezinnen vanaf 3 personen.

Op deze manier kan de koster zijn tijd anders benutten voor aanvang van de dienst. Ongeveer 10 minuten voor aanvang neemt de koster de taken over van de begroeting- en aanwijsouderlingen. Die zullen zich dan naar de kerkenraadskamer begeven.

Bij bijzondere diensten zoals doop- en jeugddiensten worden plaatsen gereserveerd met een witte kleur op nummer.

Met vriendelijke groet, de kosters

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.